Hi! Ik ben Michiel van den Broeke, een ervaren consultant en user experience designer. Ik kan je helpen bij je interactieve en/of online communicatie. Of het nu gaat om een klein onderdeel of een project van concept tot oplevering, ik werk met veel passie enthousiasme aan elk project. Vooral door mijn allround ervaring als consultant, interaction designer, art director, developer en projectleider neem ik je je vraagstuk uit handen en los het creatief en praktisch op.

Mijn opleidingen en werkervaring staan beschreven op linkedIn.

creative consultant

Vertel me wat je wilt bereiken en ik brainstorm graag met je mee. Ik kan je advies geven over content en interactieve mogelijkheden. Samen werken we het idee uit tot een creatieve oplossing en een verassende campagne.

ux design

Heb je al een idee en een goed beeld van wat het moet gaan worden? Tof! Ik werk je idee graag uit met een interaction design waar je klant of eindgebruiker centraal staat. Zijn ‘user experience’ leg ik in samenwerking met designers en developers stap voor stap vast in wireframes, schermen en een prototype.

interactives / websites

realisatie

Ik laat je uiteraard niet zitten met alleen een creatief idee en een goed plan. Ik kan ook de realisatie op me nemen en bijvoorbeeld de website voor je bouwen. Ook voor content ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben gewend om nauw samen te werken met copywriters, designers, producers en developers. Doordat ik zelf in alle facetten ervaring heb ben ik juist in staat je project in goede banen te leiden.